Biografie

Biografie

Disco, Funk and Soul…and a little bit of Dance. Zo is de muziek van The B Machine het beste te omschrijven. Deze band, die in 2015 haar 35-jarig bestaan vierde is een begrip geworden in muziekland, in Nijmegen en verre omstreken! Een superstrakke blazers-sectie, een basis die staat als een huis en drie ijzersterke vocalen!

The B Machine maakt een feest van ieder concert; de muzikanten van The B Machiners staan erom bekend altijd veel lol op het podium te hebben! De band speelt de betere funk/soul en disco van vroeger zoals CHIC, James Brown, Michael Jackson en vele, vele anderen. Aangevuld met ook enkele hits van nu. Garantie voor een avond dansen dus! Kortom, met lekkere muziek dendert deze elf-mensformatie door Nederland en soms daarbuiten, zoals bijvoorbeeld in Hurghada, Egypte.

The B Machine speelt veel op festivals, bedrijfsfeesten en soms bruiloften, maar is ook geregeld te zien en te horen in het ‘circuit’. Daar weten ze bijvoorbeeld op de Nederlandse Wijnfeesten, in De Heeren van Aemstel en op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten over mee te praten. The B Machine was zelfs voor de 55e! keer in de binnenstad te zien op het Hertogplein. Altijd vergezeld van professionele geluids- en lichtmensen weet deze superband er steeds weer een daverend feest van te maken!

Are you ready to get sweaty ?!?