The B machine 30-jarig jubileum

From the Blog

The B machine 30-jarig jubileum

“We spelen voor één keer covers voor de Vierdaagse”, zeiden de leden van het Nijmeegse bandje A Syntax Error in 1991 tegen elkaar. Daar is het dus duidelijk niet bij gebleven. Dit jaar stond de tienmensformatie voor de 24ste keer op een podium tijdens de Vierdaagsefeesten, zo heeft de archivaris van de band nageplozen. En voor de 22ste keer op de kop van de Hertogstraat. Vermoedelijk is The B Machine daarmee de band die de meeste jaren aanwezig is tijdens de leukste en grootste gratis openluchtfeesten van Nederland.

The B Machine kende in de loop der jaren wel wat bezettingswisselingen maar de meeste leden van deze disco-funk-soulband trekken met elkaar al meer dan twee decennia van podium naar podium. En die podia staan niet alleen in Nijmegen… overal in den lande heeft The B Machine z’n sporen nagelaten!

De band wil ook graag vieren dat de twee oerleden – Julian Sprengers en René van Onna – nu 30 jaar samen muziek maken en doet dat met een feest op 29 november 2014, in #BRUUT, bar/restaurant aan de Daalseweg in Nijmegen. Met live disco, funk en soul and a little bit of Rock and Roll, en dat allemaal vooral uit de seventies. En wellicht met verrassende gasten!

Dus:
• Wat: The B Machine 30th Anniversary Party / JUBILEUM-FEEST
• Wanneer: Zaterdag 29 november 2014 vanaf 21:00 uur (maar kom gerust eerder lekker eten!)
• Waar: #BRUUT bar/restaurant – Daalseweg 15/17 Nijmegen, tel. 024-3603303 – entree gratis