Post Corona Funky Festival

From the Blog

Post Corona Funky Festival

Ja ja, Julian Sprengers, saxofonist van The B Machine, heeft zo heel af en toe af en toe goede invallen! Onze oervader bedacht onlangs dat het maar weer eens tijd wordt om op de planken te staan na de voor bandjes rampzalige Coronatijd. En dat gaat gebeuren! Op 13 november 2021 is muziekpodium Brebl in Nijmegen het toneel van het Post Corona Funky Festival (in vroegere tijden noemde we zo’n happening ‘The Annual Rompin’ Stompin’ Funking Party’). Een aantal leden van The B Machine speelt ook in andere bands en het leek Julian leuk om die bands uit te nodigen om er een fijne muzikale happening van te maken. De volgende acts staan nu al te trappelen:

De Later Als Je Bigband. Twintig man sterk en goed voor funk, soul, pop en ballads op orkaankracht! (www.lateralsjebigband.nl)

Platvloers. Funky, dansbare hiphop met scherpe teksten in onze moerstaal (www.platvloers.com)

Sweet Bourbon. Soulful blues met een funky inslag en met een knipoog naar southern rock. (www.sweetbourbon.nl)

En natuurlijk de afsluiter! The B Machine!! Al meer dan 30 jaar een lust voor oog en oor. Soul, disco en funk leiden de luisteraar door decennialange hitlijsten. (www.bmachine.nl)

DJ St Even (www.facebook.com/jazzdjsteven) zal met zijn uitgebreide muziekcollectie de DJ van dienst zijn. Het programma loopt van pakweg 16.30 tot 0.00. En als Corona niet weer vervelend gaat doen, hopen we op een volle bak daar aan de Waalbandijk 14 e/f in Nijmegen.

Nadere details volgen!